Digitala medier

Square Publishings webbplatser är de ledande inom respektive område. Gemensamt för våra besökare är att de är starkt engagerade och mycket kunniga inom sitt intresseområde och att de dessutom ofta påverkar sin omgivning med köpråd och tips.

mobil.se

Mobil är Sveriges ledande sajt inom mobil kommunikation. Varje vecka besöks mobil.se av ca 110 000 unika besökare och Mobils nyhetsbrev har ca 20 000 prenumeranter.

Här kan du läsa mer om våra besökare samt om att annonsera på Mobil.se, i Mobils nyhetsbrev eller på Mobils mobila sajt.

kamerabild.se

Kamerabild.se är den mest besökta redaktionella fotosajten i Sverige. Till Kamerabild.se går den som är intresserad av nyheter inom området, både vad gäller prylar och fotograferande. Den når närmare 25 000 unika besökare per vecka. Kamera&Bilds nyhetsbrev når 25 000 prenumeranter.

Här kan du läsa mer om annonsering på Kamerabild.se.

prylportalen.se

Prylportalen riktar sig till alla som gillar prylar. Här kan besökaren ta del av artiklar och rörligt material med prylen i centrum. Från smarta hemmaprylar, coola verktyg och hälsofokuserade produkter, till innovativa nyheter inom motor, ai, mat och dryck, med mera.

 

Kontakta oss gärna för vidare diskussioner.