Kamera&Bild


Inom fotoområdet har vi ett starkt och väletablerat varumärke i Kamera&Bild. Vi är positionerade mot avancerade amatörer och professionella fotografer och branschfolk.

Kamerabild.se är Sveriges ledande oberoende nyhetssajt om kameror, tillbehör, fotograferande och fotobranschen. Dagligen publiceras branschnyheter, krönikor, tester, fotoskolor och webb-tv. Kamerabild.se lanserades under 2005.

Magasinet Kamera&Bild lanserades under 2003. Magasinet köper man i alla välsorterade tidningskiosker och -affärer eller digitalt via vår samarbetspartner Readly För den som önskar erbjuder vi även prenumerationer direkt hem i brevlådan.

Våra produkter riktar sig till de med ett specialintresse, de som står inför ett köpbeslut eller de användare som vill lära sig mer om fotograferande och hur man bäst använder sin kamera. I magasinen och på webbsajten finns tester av de senaste kameramodellerna, intressanta reportage, tips och tricks, användarguider samt tillbehör som ökar användarupplevelsen med kameran.

Utöver detta har redaktionen sedan 2010 lanserat ett flertal ”one-shots” med teman såsom Allt om Canon, Allt om Nikon, Allt om Panasonic, Fotoskolan mfl. Mottagandet från läsarna och branschen har varit positiv.

Kamera&Bild redaktionen är unik i Sverige, då det är en renodlad fotoredaktion. Redaktionen består av fyra journalister med gedigen utbildning både inom journalistik och fotograferande. Vi sitter på Södermalm i Stockholm och vi är stolta över att säga att merparten av vårt material produceras hos oss på kontoret.

Genom en seriös och aktiv bevakning av kamera- och fotobranschen har Kamera&Bild blivit ett välkänt varumärke och flitigt läst av såväl konsument som branschfolk.

Besök gärna vår webbsajt, www.kamerabild.se.

Kontakta redaktionen: kamerabild@kamerabild.se